2022 Öğrenci Konseyi Bölüm/Program Öğrenci Temsilcisi Seçim Sonuçları Hakkında

14 Ocak 2022 Cuma

Sevgili Öğrencilerimiz,
Üniversitemiz 2022 Öğrenci Konseyi Seçimlerinin ilk adımı olan Bölüm/Program Öğrenci Temsilcisi seçimleri  07 Ocak 2022 Cuma günü gerçekleşmiş olup Bölüm/Program Öğrenci Temsilcisi Seçim sonuçları ile seçim sonucunda oluşan Bölüm/Program Öğrenci Temsilcileri listesi aşağıda ilan edilmiştir.

Bölüm/Program Öğrenci Temsilciliği Seçim Sonuçlarına her türlü itiraz 17-18 Ocak 2022 tarihleri arasında ilgili Birim Seçim Kurullarına dilekçe ile yapılabilecektir.

Not: Fakülte/Meslek Yüksekokulu Temsilci Seçimleri 27 Ocak 2022 tarihinde ilgili Birim Seçim Kurulları gözetiminde bölüm/program öğrenci temsilcilerince kendi aralarından, seçime katılanların çoğunluğuyla seçilecektir. (Tarsus Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi 10’uncu Maddesi 4’üncü fıkrası gereği “Oylamalarda eşitlik olması halinde, genel not ortalaması yüksek olan aday kazanmış sayılır. Not ortalamalarında da eşitlik söz konusu ise yaşı en küçük olan aday kazanmış sayılır.”

Bölüm/Program Öğrenci Temsilcisi Seçim Sonuçları için tıklayınız.
Seçim sonucu oluşan Bölüm/Program Öğrenci Temsilcileri için tıklayınız.